深圳SZ夜蒲桑拿网

搜索
热搜: 深圳

高高瘦瘦河南妹纸=

新手上路

有条妹纸,叫小慧,河南嘅(又话系四川呀,重庆呀咁)。26岁,高高瘦瘦几靓女。佢系中山好多年,我亦都系嗰度嘅SN识佢(2010年)。应该今年黎过铜锣湾合宜、富士之类嘅一楼一。。。

旧年佢用左好多家人有事嘅故事呃我黎同我借钱。我衰好色、笨七、扮好人、、、、、(恳请各位LY唔好叼我啦。。。):
1。 阿妈脊柱有事,唔做手术会以后都行唔到;
2。 老豆跌落山受伤,又要做手术;
3。 后来老豆死左,要借钱出殡;
4。 佢唔小心大佐肚(唔系我),返唔到工,老家间屋要供,又借;
5。 YD要去新加坡做嘢要钱去(真系有去但系呃我话去6个月,其实只有一、两个月系嗰度,仲一直微信话系嗰度,其实好似黎过合宜、富士)。
6。 系新加坡又话要攞乜嘢签证,又借(当时仲话想返黎跟我 - 但系我唔系想同一个女人过人世嗰种人,同埋其实同佢知道唔夹,所以同佢讲无可能);
7。 晓DD(15岁,其实冇晓DD)打死左人,要赔钱先可以判轻D刑。已经将老家间屋卖左都唔够,同我再借;
8。 细妹学费系新加坡交唔到,叫我帮佢卑住先(已经系新加坡赚到钱回来一起还);
9。 阿妈眼有事,小急要做手术。。。

佢8月返黎(话从新加坡)经过**,我就去接佢啦,又话唔洗,系铜锣湾就得。6个月嘅行里就细细一个,我觉得好奇怪,算,但系开始怀疑,开始揾人问多D佢嘅嘢。

系中山话系朋友屋企住,请我去吃饭,我睇到嗰度根本唔系2个人住。(其实仲有其它蛛丝马迹)

我问佢要钱,当然唔想还,仲话唔想做依行,想G个宠物店,又想要钱,仲狮子开大口要十几万!!!

我其实当时已经开始左查佢:
1。 原来佢爸妈健在 - 老豆老母D嘢呃人嘅;
2。 冇晓DD - 晓DD打死人系呃人嘅;
3。 冇细妹 - 学费呃人嘅;
4。 去新加坡唔系完全假但系都呃左我;

我仲笨七嘅就系:
1。 佢系老家有屋;
2。 中山都有屋,仲系几十万嘅靓屋(中山黎讲),我系**租间旧楼咋!!;
3。 有狼狗(之前做鸭嘅,但系已经几年冇做,仲结左婚添)。其实依个我都听过,亦都唔系好介意,因为当时以为D钱真系帮佢家人。
4。 最卵衰就系佢狼狗开新Benz!!!我先开架十几年嘅前七咋!!!

我同佢摊牌后佢仲系微信上做个局返话已经还嗮钱卑我,话我想要佢D钱,敲诈佢。跟住更系唔蒲头啦!

我都唔傻得晒嘅,有佢同佢佬工嘅资料,银行记录,通信记录。亦都同律师备好案,准备系佢同佢佬工老家(河南、南京)同中山都一起告佢。我律师话差唔多赢硬,就算房、车系佬工名都一样要用来还。。。(其实剩系架Benz都够晒有余啦。。。。)。佢仲要拖埋2个姐妹系单案度(因为都用过佢地嘅户口)。。。我一立案佢就系佢2公婆嘅老家都通晒天(同佢D姐妹)。。。我律师话就算系嗰D场合识,唔系犯法,我又系单身只体,所以无乜事。。。今次睇黎佢都好卵大镬。。。但系我觉得吾可以唔教训下佢(而且应该仲呃左好多其它人)

但系:
我人太好,又心软(其实我亦都帮过好几个妹纸,有D肯定系真嘅因为宜家仲有联络,有几个仲去过老家添。但系依次以后我真系有Yin影啦。。。。)。
宜家我系度尝试联络小佢,卑佢最后一次机会。如果佢肯还钱,我就唔立案,费事影响人地家人。。。佢唔肯先至告佢。。。(剩系架Benz都够晒啦仆街)。。。唔知佢点冧嘅!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

来看下,怎么样

注册会员

宝安区西乡街道蚝业社区海滨新村6栋2楼201室

中级会员

???????????????????????????

中级会员

论坛元老

金牌会员

今天居然脑电波佛歌

中级会员

周星驰是俺的沙发是打发斯蒂芬

注册会员

看着不错,试试

高级会员