深圳SZ夜蒲桑拿网

搜索
热搜: 深圳

吃过的快仔回忆珍珍 虽然外表很幼但做事说话却细心有条理有章有度

新手上路

这个妹纸叫珍珍, 湖南人, 食佢已经系一年前既事  

遇到珍珍前, 有点不快事情, 话说当天心氧氧就飞上去, 打比相熟老友, 入房, 等左一阵带左两件入来, 选左个瘦既, 相头唔错似某杂志 IDOL, 但皮肤有点黑, 好啦就要你。 入来笑笑口 。。。 一睇鱼尾纹一大堆。。。。   除杉 A CUP 黑头黑鲍反西。。。  中招啰。。。。自报话系沙嘴转过来做, 过程又系咁炊我快O的, 又话系沙嘴果边无人好似我腰G咁耐又乜又七。。。 心情大跌, 未出野就赶佢走  

叫老友入来投诉佢好唔掂, 老友就say 晒 sorry 话帮我搵过件, 等左阵带入来一望, 哗~ loli 打扮 身高约155CM 身材小巧超级嫩媚, 眼大大白净可爱无敌, 望落得 16-17 正到爆合晒我胃口 ~ 就佢啦 ~~  

除杉 OH MY GOD ~ 玻玻形状有无咁靓呀? 竹笋 PINK LIN 34D ,  冲凉时我系咁望住佢个样, 佢问我做咩呀我话你好可爱, 佢就微笑以对, 笑起来好迷人。。

返尚幢, 我训低佢系上面FW, 好细心用舌投MY全身, 然后轻轻口及允我小弟, 由慢到快, 轻到重。。。 爽到打冷阵, 想唔到佢嘴上功夫咁了得
转身佢训低, 我就开始同佢做全身检查,  皮肤白滑, 下面少矛一线PINK 鲍, 我就唔客气帮佢炊啦~   

珍珍有少少怕丑, 唔好意思叫出来, 我就加把劲MY佢全身, 由脸丹到耳仔到手脚等皿赶部位, 开始有少少税啰, 好 ~ 上 DOM DOM  开工, 全程佢咪起对眼忍住唔想出声但又咬唇典幢,   睇到我HIGH 爆 ~    我上TA下, 推车, 挂鼓, 九仔, TA上, 半边鹅比 招式全出, 房入面有块镜, 我不时望下佢镜中表情,  珍珍有时都会一齐望, 谂起都兴奋! 最后男上狂Chou爆破成功~  

事后同珍珍聊天, 原来佢今年 18, 但个样真系好 BABY, 一星期后我又再返食佢,  我系房入面等, 佢上到来入错房, 个LY们 同老友讲:" 哗~呢个太细啦唔好啦 ~ "   老友话: 唔系比你架。。。。。。  呢位 LY们 一定以为佢未成年。。。 食左要打把。。。 哈哈。    因为当日珍珍着住套 HELLY KITTY 连衣裙, 可爱到。。。。  

珍珍虽然外表很幼, 但做事说话却细心有条理有章有度, 我每次比家用时都会见佢系袋入面攞o的整理好既矛主席出来归纳好先放番入个袋,  我睇就知佢一定很会理财唔会做好耐。 话说我曾力要佢过页被拒, 当时谂可能我唔够靓仔, 但事后 QQ 同佢倾先知佢有条仔系深圳, 夜晚要交人。

不够2个月, 我再打比佢就已经话收山了。。。  都好既可以过正常生活, 祝你幸褔快乐。
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

kkkkkkkkkkk

新手上路

kkkkkkkkkkkjjjnnnnnnnn

金牌会员

论坛元老

金牌会员

捕食者的崛起

金牌会员

刚果共和国滚滚滚滚滚滚

金牌会员